Missie en doelstelling

De Stichting Help Anderen heeft als missie mens en dier, die niet voor de reguliere voedselbanken in aanmerking komen, te voorzien van een voedselpakket. Hierbij kun je denken aan mensen die net een paar euro teveel in de maand hebben om in aanmerking te komen bij de reguliere voedselbank of waarvan de maximale tijdsduur is verstreken van 3 jaar.

Om deze voedselpakketten te kunnen samenstellen is de Stichting Help Anderen afhankelijk van donaties en sponsoren. Ook doormiddel van de verkoop van gebruikte en gedoneerde goederen proberen wij in extra kosten van de voedselbank te voorzien en activiteiten te houden voor de minima en hun kinderen. Bij activiteiten kunt u zien welke zaken wij reeds hebben georganiseerd en welke er op de planning staan.